Ik heb een beetje overmoedig gezegd dat ik een website zou maken, maar WordPress-dingen doen als het al een eeuw geleden is en het is allemaal veranderd sinds die eeuwen geleden: dat is gelijk toch niet zo evident.

Ik heb nul goesting om een bestaande uitgebreide theme te nemen die een beetje lijkt op wat ik wil, en daar dan dagen aan te liggen prutsen tot het min of meer is wat ik wil. En dus dacht ik, ik zoek een propere lege theme om aan te passen.

Het is _s (Underscores) geworden, dat door Automattic zelf onderhouden wordt. Leeg en dus een gemak dat er geen zooi in staat, daar niet van, maar dus echt wel zeer leeg. En dat wil zeggen dat eigenlijk min of meer alles nog te doen is. ‘t Wordt nog wat werk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.