Het zit zo: ik had oude, oude schoenen. Die nog wel gemakkelijk zaten, daar niet van, maar toch. Oud.

En dan kwam de eerste dag van de Gentse Feesten. Ik heb de hele dag rondgelopen, en de binnenzool van mijn schoenen was helemaal gerimpeld. En ik had kousen aan die actief afzakten, waardoor het leek alsof ik in mijn schoenen een stuk of twee drie potloden had liggen waar ik dan op liep.

Ik ben thuisgekomen die eerste nacht, en ik kon niet meer rechtstaan wegens zo dood als iets. Mijn voeten voelden aan als twee blokken dood vlees. Geen slapende voet met tintelingen, gewoon: géén gevoel. Pijn, ja, maar algemene pijn, en voor de rest leken mijn voeten helemaal verdoofd.

De volgende dagen veel minder rondgelopen, maar nog altijd: dode voeten.

Na de Gentse Feesten heb ik nieuwe schoenen gekocht.

Ergens midden augustus begon het gevoel terug te komen, te beginnen met mijn hielen. We zijn nu eind augustus, en ik denk dat ik bijna al mijn tenen weer voel. Nog een beetje voos aan de voor- en buitenkant van mijn grote tenen, maar er is hoop dat het in orde komt.

ZIET GE WEL DAT GE NAAR DE DOKTER GAAN NERGENS GOED VOOR IS.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.