Ik dacht dat er weinig of niets gebeurd was deze week op het werk, maar da’s dus niet waar, dit is gebeurd deze week op het werk (het lichtblauw op de laatste dag is gepland werk voor zaterdag (jaja, overuren)).

Ik was, vóór deze quarantaine, al van plan om een week of zo vakantie te nemen in de paasvakantie, en ik denk dat ik mij daar ook maar ga aan houden. Ik ben echt zeer moe. En dus niet dat ik overdreven veel heb moeten werken of dat de druk enorm was of zo, gewoon: moe.

‘t Is echt raar, want ik heb in jaren niet meer zo veel na elkaar lang kunnen uitslapen als nu: elke dag om 9u uit bed in plaats van om 6u te moeten vertrekken, ‘t is een enorm verschil. En toch.

Maandag nog werk, maar misschien dinsdag en de rest van de week vakantie. Misschien. Zien wat er haalbaar is, qua projectwerk en zo.