Ik heb vandaag een kookfilmpje opgenomen, en ik ben eens benieuwd of het in orde komt als ik het monteer.

Wel iets raar, dat filmen: vandaag heb ik mijn fototoestel nog eens bovengehaald en een poging gedaan om een foto te nemen in den hof. En wil te ge wat weten? Dat ging gewoon niet. Ik had er voor geen meter de handeling niet meer voor. En mijn rug wou niet mee. En ik miste een degelijk scherm om te zien wat ik aan het doen was.

Maar dat is niet zo erg, dat is gewoon liefhebberij. Ik sta onder zware druk! Morgen moet ik genoeg opnames hebben om maandag een tuinsafari-filmpje te hebben! Ik heb geen voorraad meer, en ik heb geen idee of het gaat lukken om beelden te hebben!

En de lieveheersbeestjes die ik op het internet gekocht had, zijn nog niet geleverd — ik had hard gehoopt dat dat fijne beelden ging geven met de bladluizen, maar neen dus. (De nematoden tegen de naaktslakken, dat is dus zero spectaculair, gewoon poeder in water doen en dan gieteren over de planten.)

Ik hoop op wat spinnenbeelden morgen.