Big bang

Maandag beginnen we met een nieuw systeem om de uren op te volgen op het werk. Ook met een nieuw systeem om offertes te maken. Ook met een nieuw systeem om de planning te doen. Ook met een nieuw systeem om vakanties en afwezigheden te doen. Ook met een nieuw systeem om (een deel van de) klantengegevens bij te houden. Ook met een nieuw systeem om facturen en bestelbonnen te doen. Ook met een nieuwe systeem voor rapportering en opvolging allerhande.

Wel spannend.

Ik gebruik het al sinds denk ik januari of februari, en ik steek sinds dan al elke week alle efforts en offertes en projecten en vakanties en overuren en recup en alles met de hand in dat nieuw systeem.

Ik zal zeer, zeer content zijn dat dat niet meer elke week het overgrote deel van een weekenddag opsoepeert.

En ik neem er alle mogelijke help- en support- en probleemoplosmiserie zeer zéér graag bij.

Niet dat ik niet graag data invoer (ik doe dat wél graag), maar op den duur werd het toch wel een beetje tegenstekelijk.

Één reactie op “Big bang”

Reacties zijn gesloten.