Vakantiemuziek in den auto

Ik heb een meesterlijk plan voor de muziek in de auto als we allemaal samen op vakantie gaan: er is een Spotify-playlist en iedereen mag daar zoveel aan toevoegen als ze willen. Ergens een paar dagen vóór we vertrekken, gaan we er samen door gaan en in consensus tot een gezamenlijke playlist komen.

We zijn nog maar juist begonnen, maar ik moet zeggen: ik ben nu al onder de indruk van de muzikale smaak. Okay, Jan heeft er ook Macklemore en Rapper Sjors in staan, maar dit is hoe zijn lijst begint:

Dat is zestien en dat luistert naar Marvin Gaye en Parliament!

Alhoewel. Toen ik zestien was, heb ik deze ontdekt, dat toen ook al ouder was dan mezelf:

Ik heb trouwens een regel ingesteld dat –buiten compilatieplaten– er géén volledige plaat op mag, anders was het héél In the Court of the Crimson King geweest.

Hmm. Zou dit als één nummer tellen? Mekanïk Destruktïẁ Kommandöh, hoezee!

Of Marillion? Ik heb daar in geen jaren meer naar geluisterd — zou dat nog overeind blijven? Euh ja dus. 🙂
Dat is er eentje om aan mijn oudste zoon te laten horen, denk ik.