Verbouwingen: spannend!

Morgen! Komen ze tegels plaatsen in de badkamer!

Vandaag heeft Sandra al een aantal meubels weggegeven op het internet — twee van de rekken waar we twintig of zo jaar lang onze kleren op gehangen hebben, een kastje dat een hele tijd gediend heeft als kleerkast voor de kinderen en zo.

Het is eigenlijk de bedoeling dat er vanalles opzij gezet wordt op het eerste, dat die tegels en later het bad door geraken, maar er is op dit moment gewoon geen plaats om dingen te verzetten in de living. Hopen dat de tegels langs de kast geraken, en dat we dan de hoogtewerker kunnen gebruiken om een kast naar beneden te krijgen, en dan de radiokast kunnen verzetten zodat het bad wél door kan.

En wayo, dan hebben we misschien morgen wel voor het eerst in zes maand géén bad in keuken staan.

Ik houd alleen mijn hart vast voor die tegels. Ik zie het zó gebeuren dat er één of meer breken, en dan weet ik niet hoe lang het allemaal nog zal duren: nieuwe tegel(s) bestellen, weer wachten tot de installateur tijd heeft, weer wachten op de hoogtewerker, alles weer opnieuw plannen voor het vervolg van de badkamer en de gang — aaargh. Vingers en alle andere mogelijke ledematen gekruisd, voor morgen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.