Dune

Ik kan moeilijk uitleggen hoeveel ik van Dune houd.

Ik heb de film van David Lynch gezien vóór ik de boeken las, en sommige personages blijven voor altijd wat ze bij Lynch waren: Feyd, Liet Keynes, Jessica, Piter De Vries, Yueh, de Shadout Mapes, Stilgar, Thufir Hawat en natuurlijk Paul, zelfs al was Kyle MacLachlan tien jaar te oud voor de rol.

Zendaya is nu al mijn nieuwe Chani geworden. Idem met Dave Bautista als The Beast Rabban en Stellan Skarsgård als Vladimir Harkonnen.

Wat een wereld dat wij in leven, dat er een Dune voor een nieuwe generatie gemaakt wordt. (Sorry, miniserie, ik heb u helemaal bekeken en zelfs geapprecieerd, maar er is niéts blijven hangen.)

En kijk eens hoe fantastisch dit is:

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.