Anderhalve dag later

Ik ben anderhalve dag schijteziek geweest. Maar echt serieus: hoofdpijn, keelpijn, hoesten, koorts, niet kunnen ademen, overal spierpijn.

Ik dacht eerst dat het zeker geen Corona(COVID-19!!) was, maar op den duur begon ik mij toch wat zorgen te maken. Mijn slechtste moment was rond een uur of halfzeven vanavond, dat ik rillend van de koorts met een barstend hoofd in mijn bed lag en vroeg of Sandra mij geen glas water kon brengen en pillen tegen de pijn.

Zij heeft mij Nurofen gegeven en een van de kinders om een zelftest gestuurd. Tegen dat die test er was, voelde ik mij al veel beter (leve Nurofen!), en ziet:

Een negatieve zelftest. Niet dat het mij zwaar verbaast — ik zou niet weten waar ik het eigenlijk zou moeten opgedaan hebben — maar toch een opluchting. Het zal dus gewoon griep zijn of zoiets. Of de traditionele “mijn lichaam weet dat het vakantie is, tijd om eens ziek te worden” miserie.