Meetings meetings

Ik keek er een beetje tegen op, te moeten beginnen met een meeting om 8u30 vandaag.

Uiteindelijk viel het helemaal mee: eens ik wakker ben, blijf ik wakker, en eens ik begin met meetings, blijf ik er met mijn hoofd bij tot het gedaan is. Ik doe graag meetings.

Het was van 8u30 tot 9u30 over een methodologie om de complexiteit van een hele reeks toepassingen te meten, en dan om 9u30 een tweewekelijkse demo en statusvergadering van een toepassing, en dan om 10u30 een briefing om een ux/ui-traject te beginnen van een andere toepassing, en dan een dagelijkse standup, en dan om 12u een budgetmeeting om te zien of de facturatie wel goed zit voor een groot project, en dan om 13u een development discussion & alignment meeting voor nog een ander project.

En da’s dus onafgebroken. 🙂

Straks nog één meeting om af te stemmen en te zien wat en hoe wie waar wat doet, en dan verder doen met wat onderzoek. En dan zit de werkdag erop.

Ik heb niets geproduceerd behalve 16 bladzijden meetingverslagen, en natuurlijk discussie en inzicht en raad en zo. Maar ‘t zijn soms van die rare dagen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.