Een fijne meeting

He he.

Het was meeting met allemaal mensen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn, vandaag.

Begin vorig jaar zijn we bij een aantal van hen op bezoek geweest, in Kopenhagen, Parijs, Leeds en elders, om te zien het ze hun werk doen in de controlekamers. Daar hebben we een aantal dingen gehoord die vaak gelijk liepen, en zijn we beginnen denken aan manieren om daar mouwen aan te passen.

We zijn beginnen tekenen en nadenken, we hebben samengewerkt met analysten en vakexperten, we hebben onze ideeën heel de tijd afgetoetst en verfijnd. We zijn begonnen met één ontwikkelaar en ondertussen is het een heel team back- en front-end mensen en worden de zeswekelijkse presentatiesessies alsmaar concreter en concreter.

Vandaag hebben we kunnen tonen hoe een zeer belangrijke functie ondertussen écht werkt, en hebben we een ontwerp getoond voor een zeer belangrijk onderdeel van de toepassing.

En allebei zijn ongelooflijk goed ontvangen door iedereen. Ik werk al heel lang, en het is eerlijk waar zelden dat een zo groot en complex project zo op tijd en vooral zo goed verloopt. Zeer, zeer content. Van het project, van ons werk, en van de collega’s.