Kang Tae-moo is een enorm knappe superrijke jongen die ook nog eens superintelligent is en supergoed kan koken en een fenomale atleet is, die he bedrijf van zijn grootvader zal overnemen. Zijn grootvader wil absoluut dat hij trouwt.

Shin Ha-ri is een enorm knap en getalenteerd meisje dat ook nog eens enorm veel van koken afweet en zeer grappig is, dat werkt in het bedrijf van de jongen.

Haar vriendin is ook superrijk.

De grootvader regelt een stapel blind dates voor de jongen. Tae-moo zit dat niet zitten. De eerste blind date is met de vriendin, die dat ook niet ziet zitten, en dan maar Ha-ri stuurt, helemaal opgemaakt, en met de opdracht zich zó onmogelijk te gedragen dat hij haar nooit meer zou willen zien.

Het plan — natuurlijk — mislukt. Zij gedraagt zich inderdaad zeer verdacht, en hij heeft redelijk snel door dat ze niet is wie ze zegt dat ze is, maar hij heeft zó weinig zin in dat blind daten, dat hij haar een dag later voorstelt om te blijven doen alsof ze aan het daten zijn, en dat ze met elkaar gaan trouwen. Ze moet om de zoveel tijd eens zijn grootvader zien en vooral blijven doen alsof, en dan zal hij dat ook doen.

Een business proposal, als het ware. Ge ziet natuurlijk van hier dat ze echt écht op elkaar gaan verliefd worden, en dat er een moment komt dat hij zal ontdekken dat ze eigenlijk voor hem werkt.

Oh, en er is nog zijn neef en de vriendin, die toevallig liefde op het eerste zicht deden, maar hij is zo loyaal aan zijn neef dat hij het niet wil toegeven, iets te doen met die bedriegster die haar vriendin op blind date stuurde.

Ik zit aan aflevering vier, en het verhaal is eigenlijk al verteld. Het kan op een aflevering of twee helemaal afgewerkt worden — maar de schoonheid van dergelijke Koreaanse series is dat ze gewoon nog acht afleveringen door gaan. Om dat wellicht met een dubbele trouw af te sluiten: Tae-moo met Ha-ri, en de neef van Tae-moo met de vriendin van Ha-ri.

Denk ik toch.

Heerlijke televisie. Fantastische serie. Zó romantisch en grappig en al!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.