Dooce

Qua blast from the past: terwijl ik links aan het verbeteren was, kwam ik een tegen die naar dooce.com verwees. Waar blijkbaar niets meer op staat behalve één post, van begin april dit jaar.

Er is geen navigatie meer, maar ik vond ook deze, van 2021.

In een voetnoot staat, voor wie Heather Armstrong en Dooce niet zou kennen, het verhaal tot nog toe:

A very public misunderstanding happened in downtown San Francisco on July 19, 2008. I turned 33 years old that day. If you have no idea what I’m talking about, all you need to know is that someone got a book deal and went on to write multiple bestsellers because of that misunderstanding. Someone else almost lost her life to her alcoholism.

Mijn hart sloeg een paar slagen over. Ik hoop zo hard dat alles in orde komt.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.