Ik heb nog niet gekeken, maar ik ga het binnenkort wel doen. Ik wil eerst in Fire & Blood voorbij de periode van Dance of the Dragons / Dying of the Dragons zijn. Het is in audioboek te doen, en het is bijjjjjna gedaan, dus al het allemaal goed zit, verwacht ik dinsdagavond te kunnen kijken. (Ik luister alleen naar audioboeken als ik op de fiets zit, en ik ga pas dinsdag weer een kilometer of vijftien fietsen.)

Het is wel een fantastisch verhaal, met fantastische personages — ik hoop dat het zo goed is als het zou kunnen zijn. En dan hoop ik oprecht dat er een soort George R.R. Martin Cinematic Universe komt, want er zijn zo enorm veel verhalen te vertellen, op zo enorm veel verschillende manieren.

Ik zou geld geven voor een, zoals ik ergens op de reddits vermeld zag, soort Downton Abbey in het universum van GRRM.

Of, nu ik erover nadenk: iets als Deadwood in de begindagen van Fleabottom. Of een serie rond Dunk & Egg. Of een The Thing-achtig iets in het hoge noorden. Of een serie over Jaehaerys I Targaryen, van zijn jeugd tot aan zijn einde als The Old King. Of zoveel andere dingen.