Bericht uit Israël, vervolg

Kom het tegen. Ik stuurde dus naar aanleiding van een reeks mails een mail naar het officiële adres van een regeringsdepartment, om te vragen of ik voor de zot gehouden werd of niet, en de Guardian General and Director of Inheritance Affairs van de Unit for Location and Restitution of Unclaimed Property stuurt mij een mail terug om te zeggen dat absoluut neen, ik niet voor de zot gehouden word:

Luckily, you are not being phished.
We confirm Mr. [naam] is working in the Department of Holocaust Victims’ Assets.
Our department is in charge of the restitution of assets located in Israel, which belong to Holocaust victims.
For more information we advise you to contact Mr. [naam] directly (he is also cc’d to this email).

Hm. Nou breekt me klomp.

De man begreep waarom ik mogelijks argwanend zou kunnen zijn, en lang verhaal kort: we hebben een afspraak en nu donderdag spreken we met mekaar.

Spannend.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.