Ik heb dingen gekocht, de laatste week.

Drie boeken waarvan één duur, allemaal met prentjes van illustratoren. Frank Fazetta, John Harris en Chris Foss. Mensen die zo bekend zijn dat ik alleen maar “a book cover by –” moet ingeven op uw favoriete AI-tekenaar om een meteen herkenbaar iets te krijgen:

Ik moet nu alleen nog tijd vinden om ze op mijn gemak te doorbladeren en te herdoorbladeren, iets waarvan ik vrees dat het niet meer zal gebeuren. Niet met mij en niet met mijn kinderen en niet met eventuele kleinkinderen. Vroeger toen ik klein was, was er zo enorm veel tijd en zo enorm weinig te doen dat ik niet anders kon dan boeken te doorbladeren te lezen en te herdoorbladeren en herlezen. Tegenwoordig is er gewoon te veel concurrentie van andere dingen, snif.

Maar de boeken zijn er. Voor wie er wil in bladeren.

Op voorwaarde dat ze er voorzichtig mee zijn, natuurlijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.