Het derde seizoen van Star Trek: Picard zit aan zijn vierde aflevering, en het is alles en meer dan ik er ooit van verwacht had.

Neen: het is alles en meer dat ik ooit verwacht had van het eerste seizoen van Star Trek: Picard. Ik ben zwaar teleurgesteld door dat eerste seizoen, en nog meer teleurgesteld door het tweede seizoen. Ik dacht niet dat het nog goed kon komen met een derde seizoen. Natuurlijk ging ik blijven kijken ongeacht wat, maar de makers hebben gedaan wat ik nooit verwacht had. Wat denk ik niemand verwacht had: ze hebben zowaar een uitstekend seizoen gemaakt tot nog toe.

Fantastisch geacteerd, een echt Star Trekverhaal, uitstekende regie, personages met zowaar groei. Jonathan Frakes is de MVP, zowel wat acteren als regisseren betreft.

En verder ben ik het zoals meestal 100% eens met Rich en Mike:

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.