Keuzes, keuzes

Het is lang weekend, en zoals altijd als het lang weekend is, gaat er wel iets mis. Vandaag was het een mechanisch probleem waardoor ik al van zes uur ‘s morgens uit mijn bed ben. Dat wil dus zeggen dat ik zondag geen mens zal zijn, en dat ik het liefst van al in de late namiddag in mijn bed zou willen kruipen.

Maar! Het is morgen iets waardoor de twee dochters in Leuven moeten zijn, en er was gedacht om daarna ‘s avonds iets Koreaans te gaan eten.

Wat dus wil zeggen dat ik te kiezen had: een heel stuk van de zondag verliezen met vervoer over en weer naar dat hol van pluto, of dat niet doen en een familieuitstap missen.

‘t Is hol van pluto geworden, uiteraard.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.