Mystery broodje

Ik ging met verse collega Yoran naar den S5 een broodje eten (er is nog geen warm eten, en ik vind de broodjes eigenlijk zó goed dat ik ook als het warm is meestal een broodje neem als ik in ons restaurant eet). Gisteren waren er geen broodjes op voorhand gemaakt en heb ik er eentje besteld, vandaag waren er een hele stapel broodjes klaargemaakt en heb ik er eentje gepakt uit de stapel broodjes met serranoham (fantastisch lekker, serranoham en parmezaanschilfers en truffelmayonaise).

EDOCH!

Toen ik aan een tafeltje buiten zat, bleek dat ik helemaal geen broodje met serranoham had, maar iets helemaal anders. En misschien wel nóg beter. Het was iets pikant, met iets van fruit ook (perzik?) en ook iets cocktailsausachtig en iets dat misschien kip was. Maar misschien was het ook oesterzwam, want het bakje met serrano is naast he bakje met oesterzwam.

Zeer zeer zéér lekker. Morgen ga ik op onderzoek.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.