Ik ben mijn doosje van mijn oortjes kwijt. Ondertussen heb ik nieuwe oortjes, maar er is helemaal niets verkeerd met mijn oortjes zelf, dus ik dacht: ik zoek of ik een nieuw oplaaddoosje kan kopen.

Het internet zei van wel, ik kwam op een dropshippingsite terecht en ben dan uiteindelijk zelf maar nar de Chinezen gaan kijken.

Een paar dagen later lag er een pakje uit China in mijn brievenbus. Dit zat erin.

Een stevige kartonnen doos van hoge kwaliteit, met holografischachtige print erop, en daarin niet alleen een oplaaddoos maar meteen ook oortjes. En een handleiding, en kabels, en een garantiedocument, etc. etc.

Van “Samsung”, want natuurlijk zijn het geen echte. De oplaaddoos is blinkend plastiek in plaats van mat metaal, de oortjes hebben contactpunten op een andere plaats dan mijn oortjes, en als ik alles uithaal is het meteen nog duidelijker:

De kabel is ultrakort en gammel, en het bakje waarin alles zit is van totaal el cheapo plastiek.

Grmbl. Geen vervangoplaaddoos, dus. :/

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.