Starfield

Ik heb dat spel dan dus maar gekocht en voor ik het wist was ik negen uur verder en aargh ‘t is Skyrim all over again.

Wel raar: in het begin van het spel zag alles er fantastisch uit en dan had ik een paar serieuze glitches en daarna was het allemaal om zeep van grafieken. Zó om zeep dat het er als een spel van 20 jaar geleden uitzag en dat dialoog met drie seconden vertraging begon waardoor het als een slecht gedubde karatefilm aanvoelde. Niet zó om zeep dat ik het spel heropgestart heb, want ik was juist een uur op jacht naar een vieze alien en het was zeer spannend.

Baldur’s Gat is nog niet eens in de buurt van klaar, en nu dit. Pff.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.