Linux community

Alles wat mis is met veel van die Linux-zeloten is hier te vinden.

Iemand wil Linux installeren (zoals ik), probeert een boot disk te maken (zoals ik), en (zoals ik) slaagt daar niet in omdat rawrite een foutboodschap geeft:

d:\rootdisks>RAWRITE.EXE install.1 a:
Number of sectors per track for this disk is 18
Writing image to drive A:. Press ^C to abort.
Attempt to DMA across 64K boundary

Die mens weet niet wat hem overkomt (mooie foutboodschap trouwens, wie weet nu nog dat DMA Direct Memory Access is, waar is de oplossing van het probleem, dat toch verdorie een bekend probleem moet zijn?), stelt een vraag in een Windows-nieuwsgroep, waar ze hem niet kunnen helpen, gaat dan naar de.comp.os.unix.linux.misc, en wordt daar voor vorte vis uitgemaakt.

Idioten.

Zou het nu zo moeilijk geweest zijn om te zeggen dat die versie van rawrite niet werkt onder XP, en dat hij best een andere gebruikt?

Bij slackware staat er overigens een rawriteNT en zelfs een rawriteXP (die van de link hierboven) op de CD, die had ik eerst niet gezien, heh.

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.