New & improved

Ik wil al een halve eeuwigheid wat meer orde brengen in mijn, ahem, online aanwezigheid.

Eén website met contactgegevens en links naar allerlei, weblog, Albania For King Zog Committee doen herleven, een site met foto’s apart misschien, tuinsafari grondig aanpakken, en dan nog een overzicht van de shedload assorted crap die de Moedwillige Vernietiging van Tien Jaar On-line Aanwezigheid overleefd hebben.

Qua weblogs en foto’s en zo zou ik ‘t een en ‘t ander misschien wat meer opgesplitst willen, en ‘t een en ‘t ander ook wat meer geïntegreerd willen zien.

En ik zou wat willen van propere nieuwe design doen ook.

Zucht. Maar ik wil dat het origineel is en eenvoudig en goed. En ik wil géén template pikken van ergens anders. En ik wil niet dat het lijkt op al te veel andere dingen.

Zucht.

Elders over misschien hetzelfde

04.07.2012: ’t Is geen leugen of racistische praat als ik “naar verluidt” en “blijkbaar” zeg en als het een vraag is hé meneer de juge? | 01.04.2012: Verloren voorwerpen: goed bezig | 28.03.2012: Siegfried Bracke noemt Daniël Termont “pathologische leugenaar” | 25.02.2012: Hypster | 19.07.2011: Signing off | 20.09.2008: Oh, de dataclassinformatie stond niet op de syncdiensten. Zeg dat dan! | 17.08.2008: Pretpark | 02.04.2008: Blackberry (0.75) – zucht | 31.03.2008: Moe | 19.03.2008: Missen

9 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.