Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

New & improved

Ik wil al een halve eeuwigheid wat meer orde brengen in mijn, ahem, online aanwezigheid.

Eén website met contactgegevens en links naar allerlei, weblog, Albania For King Zog Committee doen herleven, een site met foto’s apart misschien, tuinsafari grondig aanpakken, en dan nog een overzicht van de shedload assorted crap die de Moedwillige Vernietiging van Tien Jaar On-line Aanwezigheid overleefd hebben.

Qua weblogs en foto’s en zo zou ik ‘t een en ‘t ander misschien wat meer opgesplitst willen, en ‘t een en ‘t ander ook wat meer geïntegreerd willen zien.

En ik zou wat willen van propere nieuwe design doen ook.

Zucht. Maar ik wil dat het origineel is en eenvoudig en goed. En ik wil géén template pikken van ergens anders. En ik wil niet dat het lijkt op al te veel andere dingen.

Zucht.

8 reacties

 1. Hmm, ik weet niet, is het wel zo’n goed idee om dat over verschillende domeinen of verschillende sites te gaan verspreiden?

  Neem nu mensen als Maarten Schenk en Bart De Waele, die hun blogsels over een handvol verschillende blogs op verschillende domeinen verspreiden: ken jij alle domeinen van al hun weblogs nog van buiten? Ik al lang niet meer hoor. Onderschat de kracht van jouw makkelijk te onthouden domein zog.org of blog.zog.org niet, het is een deel van jouw ‘persona’ geworden.

  Persoonlijk zou ik het het handigst vinden als alles op één site stond, met een duidelijke navigatiestructuur naar de verschillende onderdelen. Of anders moet je op elk van je sites duidelijke links aanbrengen onder de titel: “Méér Michel Vuijlsteke op deze sites:”

  Enfin, ’t is maar een gedacht hé.

 2. Perfectionisme is de aartsvijandin van productiviteit.

  (En mensen die dit soort wijsheden debiteren, zijn meestal de laatste om lessen van te leren)

 3. @Luc: ik bedoelde onder meer de dingen die nu al over verschillende domeinen verspreid staan, en al mijn andere blogsels, wat meer bij mekaar brengen.

 4. Naar mijn gevoel zijn er twee strategieën die werken:
  – alles verzamelen op één plaats
  – per ‘niche’ een afzonderlijk blog.

  Beide zijn even valabel.

  (Oh, en LVB, je kan een samenvatting van mijn blogsels vinden op http://www.bartdewaele.be.)

 5. wa-at? Ge wilt van gentblogt een subdomein op zog maken ofwa? how rude.

 6. Baneentgijzotgijmaat!

  Dat het stom is om sommige dingen zowel op Flickr als op een weblog te plakken bijvoorbeeld. En dat ik http://safari.zog.org en http://safari.blaffeture.net eigenlijk zou willen ook samenzetten en nuttig maken, en dat daar ook Flickr en weblogdingen in zitten.

 7. het was voor te lachen michel.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑