Persoonlijke boodschap

Verschillende media hebben verschillende geplogenheden. Een brief schrijven is geen mail schrijven is geen blogpost schrijven is geen reactie nalaten.

Komt-ie. Niet verkeerd oppakken hé, ‘t is echt niet kwaad bedoeld, maar toch…

Beste,

In een reactie op een weblogpost is een aanhef zoals “goede morgen” eerder irritant dan nuttig: voor hetzelfde geld is het ondertussen al middag of avond als men u leest. Ook een afscheidsgroet is niet nodig, en komt echt wel vervelend over: uw naam en coördinaten staan al bovenaan uw reactie.

Vriendelijke groet van Michelders uit de Genders.

Nee maar serieus, heb ik gelijk of heb ik gelijk?

Elders over misschien hetzelfde

09.03.2014: Links van 3 maart 2014 tot 9 maart 2014 | 16.09.2008: FACTSmeet | 06.04.2008: Fafnir is terug! En the Medium Lobster! En Giblets!! | 06.04.2008: Reaguurders, geblogselcommentariaat en ander ongeregeld | 05.02.2008: Omdat Kutblogt erover zou zijn | 02.03.2006: Commentaar | 11.11.2005: Blogroll

15 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.