Daily Show, vorige week

Ik heb nu pas tijd gevonden om mijn backlog in te halen, en wat hoor ik daar gebeuren op 15 januari, in The A Daily Show, in een gesprek waar het over Iran gaat?

Jon Stewart: Isn’t it very difficult, because of the complex realities of that land and of that situation, to be so black and white when you speak? Wouldn’t it server the president better to be more honest about the complexities, rather than to kinda go, “Out policy is ‘Freedom is good. And people that hate liberty are trying to kill us.’”? Doesn’t that undercut exactly  what you just said?

John Bolton: I think it does. I don’t think there’s any question about it.

(verbijsterde stilte)

Weird, man.

Elders over misschien hetzelfde

05.04.2012: [schudt hoofd] | 07.03.2013: Zo schrijf ik een persbericht | 18.11.2012: En waarom niet PVDA+? | 12.11.2012: Antwerpen: the training wheels are off | 14.09.2012: De verandering begint in Merchtem | 13.08.2012: Obama was vroeger getrouwd met een man!!! | 28.03.2012: Siegfried Bracke noemt Daniël Termont “pathologische leugenaar” | 28.03.2012: Obamaville | 06.02.2012: Vijf minuten vette vis | 03.02.2012: Een beeld, duizend woorden

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.