Een scheerbeurt later

Ahem. In het departement het kan niemand schelen maar het kan mij niet schelen dat het niemand kan schelen.

Dat scheren van gisteren, dat was dus gemakkelijker gezegd dan gedaan: de scheermachine van mijn broer had dan wel een nieuwe kop, maar dat hielp niet echt. De tondeuse was namelijk naar de pieren.

Een goeie tien dagen van uw gezicht schrapen zonder tondeuse: niet zo gemakkelijk. Ik ben er een goeie drie kwartier mee bezig geweest. En zoals te verwachten was, bleken er vanmorgen nog links en rechts van die vieze lange haren te staan. Ah well.

Niet geschoren Geschoren

De foto’s hierboven, trouwens: als het enige licht in huis een 40 watt-peertje is, de batterijen van de flash leeg en het statief zoek.

Elders over misschien hetzelfde

16.01.2008: Dag vier zonder machine | 26.07.2007: Cadeautip | 23.07.2007: Gott bin ich müde | 03.05.2006: Confrontatie | 28.12.2005: Over mezelf

13 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.