Klem

‘t Is nu dat verdriet: Anna ligt in het hospitaal!

Ze zat met haar hand tot aan haar elleboog klem in een roltrap in de H&M. ‘t Was proper toen ik toekwam in de Veldstraat: politie, brandweer, ziekenwagen, allemaal  zwaailichten.

Gelukkig kwamer er ook net twee politieagenten om een PV op te stellen, ik ben die dan maar gevolgd in de lift, zo heb ik de andere drie gevonden. Ze zaten te tekenen en limonade te dringen en spekken te eten. Proper.

En Anna ligt nu dus in het hospitaal om te zien wat er, aha, aan de hand is. Sandra is erbij, ik zal dan wel horen wat en hoe.

Te hopen dat er niets moet afgezet worden! En dat ze haar hand nog zal kunnen gebruiken!

update Ze is terug van het hospitaal met een dik verband rond haar hand. Niets gebroken, oef.

Anna gewond

Wél het vel  van haar hand aan de bovenkant serieus gehavend. Het zou kunnen dat haar vel afvalt. En we moeten erop letten dat haar vingers niet verkleuren. Ik maak mij al allemaal scenario’s van necrotiserend vlees en zo, Anna ziet het zelf al wat rooskleuriger:

Anna gewond

24 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.