Oudercontact

Vier keer oudercontact voor drie kinderen vanavond, of eigenlijk vijf keer, want de eerste van de vier mensen die we spraken, was er voor twee van de kinderen. Confused yet? (Het was oudercontact voor het eerste leerjaar, vierde en zesde leerjaar, en twee keer kangoeroeklas — vandaar.)

Résultat des courses? Ik ben behoorlijk opgelucht. Er was met één van de drie twee jaar geleden een probleem, en dat probleem lijkt opgelost. Er was met één van de drie begin dit jaar en eigenlijk tot zeer recent een ander probleem, deze week leek dat probleem min of meer onder controle, en we zien het wel helemaal in orde komen. En het derde is zonder het minste probleem bezig.

Oh, ik kijk er zo naar uit om elke avond thuis te zijn, ze van school af te halen, ze bij het huiswerk te kunnen helpen, en erbij te zijn om hun schoolverhalen te horen als ze vers van school komen. Het gaat verdorie nog hard werk worden, de volgende pakweg twintig jaar.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.