Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ik steek het op het wisselen van de seizoenen

’t Was vanmorgen, voor zover ik mij kan herinneren, de eerste keer sinds augustus dat ik in de regen naar het werk moest fietsen.

En wat graadt gij? Inderdaad, vanavond griep/valling/keelpijn/snot.

Niet dat het één met het ander te maken heeft natuurlijk, er zijn allerlei dingen van incubatieperiodes en dat regen u niet ziek maakt en zo, maar toch: ’t valt schoon samen.

En omdat het van incubatieperiodes en dergelijke is en ik dus morgen toch niemand meer kan besmetten vermoed ik, en dat er morgen moet samengezeten worden met iemand op het werk, ga ik morgen dus gewoon naar het werk togen.

Maar dan wel nú in bed. Met loopogen en een extra doos Kleenex.

Mleh.

1 reactie

  1. De incubatieperiode is de periode tussen de initiële besmetting en het uitbreken van de ziekte. Je kan wel ziekten overbrengen na hun incubatieperiode, want dan is de ziekte net op zijn hoogtepunt.

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑