Gaat daarmee naar den oorlog

Bon. Het is officieel: we zijn de mail van januari tot nu kwijt.

Met andere woorden: Daniël is erin geslaagd om sinds 15 januari niet één werkende backup te maken. En wat is zijn reactie daarop? Zeggen dat het mijn schuld zou zijn dat de exchange server kapot was, omdat ik files zou gedeleted hebben. Uiteraard heb ik files verwijderd: logfiles en archieven, zoals ik al meer dan veel heb gedaan in het verleden. En was ik het niet, dan was het Reinhart die het deed. Daniël’s enige idee was om telkens te probere de hard disk te defragmenteren, jaren 80-oplossing if ever I heard of one.

Uiteraard heb ik geen vitale files verwijderd. En zelfs als, het is dus niet het geval, maar zélfs als, dan nog verontschuldigt dat niet het feit dat er geen enkele goede backup is.

Dank u Daniël. Qua duppels en emmers… AAAAAAAARRRRRRGGGGHHH!!!!!!!!!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.