Gelijk een goede huisvader voor

Gelijk een goede huisvader voor het eten gezorgd: kiekevleugels op amerikaanse wijze en op mexicaanse wijze (zak openscheuren, microgolfoven, klaar), een zakformaatpizza met chorizo (voor in de oven: echt eten!) en foie gras voor op een toast van melkbrood. Yum.

Vadsig: een klein stukje brood gewikkeld rond zó een stuk foie gras. Ha!

Mailserverperikelen: Sliedrecht zegt dat ze message store niet gerepareerd krijgen. William komt morgen afgezakt om de situatie op het terrein te bekijken. De backup die Inge naar Holland gereden had, bleek van maanden geleden (januari/februari) te zijn, terwijl de mailserver nota bene elke dag zou moeten gebackuped worden. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag 1, vrijdag 3, vrijdag 3, maand 1, maand 2 en maand 3. Dus we zouden eigenlijk niet één maar TIEN ackups moeten hebben, in versheid gaande van deze week tot vier maand geleden.

Ik vraag om de week aan Daniël of de backups nu werken, en elke week zegt hij dat alles in orde is.  Vorige week was er dan nog een probleem met Inge die per abuis een folder had verwijderd. Blijkt dat we geen individuele folders kunnen restoren omdat we de Exchange Agent voor Brightstore niet hebben. Maar dat het voor de rest zeker in orde is.

Enfin, en dan nu deze miserie. William is morgen in Gent van rond de middag, we zullen zien.