Hosting

Ik ben op zoek naar een hosting-oplossing voor een stapel van mijn persoonlijke websites, en ik vrees dat dat een beetje van een probleem zal zijn.

Het liefst van al zou ik eigenlijk een internetverbinding hebben waarmee ik mijn eigen computers op het net kan aansluiten, en dus van thuis uit hosten, en failing that een eigen dedicated computer of degelijke shared accomodatie of iets met colocatie, waar ik een volledig eigen computer ergens kan zetten (alhoewel, ik heb alleen desktopmodellen, geen rack-mounted dingen, dus colocatie is out wegens dat ik geen nieuwe computer ga kopen).

Een aantal problemen:

  1. ik heb ASP.NET en ColdFusion MX nodig
  2. met zog.org, blog.zog.org en waterwijk.be heb ik zo’n 10 Gb diskruimte nodig
  3. ik verdoe ongeveer 15 Gb traffiek per maand

Iemand enig idee?

4 reacties op “Hosting”

Reacties zijn gesloten.