Dedju

Computer buiten commissie, en dus:

  • Geen Photoshop meer. De doos ligt ergens tussen de boeken, en ik heb geen zin om te gaan zoeken naar een illegale versie, dus ‘t zal Gimp zijn voorlopig.
  • Geen Outlook 2003 meer, en mijn mailbox staat op de andere computer. Deze computer heeft een outlook die via vpn naar mijn werk gaat, en ik zie het niet zitten om daar aan te zitten prutsen; telenetmail zal voorlopig met Thunderbird gebeuren.
  • Geen toegang meer tot mijn foto’s. Mijn foto’s staan op een harddisk waar ik niet zeker van ben dat hij nog helemaal goed werkt. Ik zie het niet zitten om daar heel veel aan te zitten prutsen; als ik een nieuw toestel heb, steek ik die hd erin en zuig ik alles er weer af.
  • Geen toegang meer tot mijn mp3s. Idemditto als voor de foto’s.
  • Geen toegang meer tot de laatste versie van mijn genealogiedatabase; dus wachten tot ik een nieuw toestel heb voor ik weer opzoekingen kan doen.
  • Geen spelletjes meer.
  • Geen newsgator meer.
  • Geen netbanking meer

Bah. Ik moet morgen een computer hebben.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.