Operation Arachno Rescue

Och here dat beestje!

Tegenaria atrica

Eenzaam het hele huis door op zoek naar een vrouwtje, en dan vastgeraken in het bad, de arme jongen!

Enfin, nog goed dat ik hem gevonden heb en niet Sandra, anders was de rest van de straat ook wakker. Zelfs al was het geen echt groot exemplaar: met uitgestrekte pootjes nauwelijk zo groot als mijn handpalm.

Ik heb er een paar foto’s van gemaakt en dan in de hoek van de koer gezet waar ik een tijdje geleden een vrouwelijk exemplaar gezien had. Ik wens hem alle geluk toe (en ik hoop dat de vleermuizen hem niet te stekken krijgen).

[En nee, dit is geen goeie foto, ik weet het: de betere exemplaren komen op de trechterspinnenpagina van mijn tuinsafari. Morgen. Na het etentje.]

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.