Welbesteekt

Welbe-fucking-steekt. Zoals gewoonlijk stond de straat vol met auto’s. En voor de zoveelste keer had er één zich niet de moeite getroost om op het trottoir te gaan staan, en hebben de auto’s achter die ene auto zich als lemmingen ook helemaal op de straat gezet.

Resultaat: de straat geblokkeerd, en de politie erop af.

20041127_000547_dsc9004_1

Allemaal den boek op, en als er enige gerechtigheid is in de wereld, worden ze straks allemaal weggesleept. De homo’s.

update: er is nog gerechtigheid. Leve de politie!

20041127_003705_dsc9006

15 reacties op “Welbesteekt”

 1. Euh, nee, “homo’s” als algemene derogatoire term bedoeld. Voor hetzelfde geld had ik “de debielen” kunnne zeggen, zonder dat ik daarmee de verstandelijk andersvalide medemens zou willen viseren, of zeg ik wel eens “de hollanders” terwijl ik helemala niets slechts bedoel te zeggen over de nederlandse medemens.

 2. “Euh, nee, “homo’s” als algemene derogatoire term bedoeld. Voor hetzelfde geld had ik “de debielen” kunnne zeggen.”

  Oeioeioeioeioei Vuijlstekeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

  Verschrikkelijk Politiek Incorrect, en als ik het zeg is het waar!!!

  Zeker, een Amazone. Prachtkarren, indeed. heb overlaatst nog een coupéversie gezien.

 3. Een voet in mijn mond die ik er niet meer uitkrijg, vrees ik 😀

  …maar daar geheel naast: een sterk staaltje selectief citeren hierboven. Zoals het nu geciteerd wordt door de heer Cosyns, lijkt het alsof ik zeg dat homo’s of debielen voor mij één pot nat zijn. Wat ik eigenlijk zei was ook stom, maar toch niet zó stom, en door van die komma een punt te maken en de rest van de zin te laten vallen, verandert de betekenis grondig.

  Ik bedoelde te zeggen dat ik “homo” gebruik als woord-zonder-betekenis, ‘t is te zeggen als term losstaand van de eigenlijke betekenis erachter.

  Net zoals iemand die een andere “debiel” of “idioot” of “achterlijk” noemt, zeer waarschijnlijk niet iets negatiefs voelt ten opzichte van mentaal gehandicapten.

  Net zoals de 2000 in bijvoorbeeld “medicamenten 2000” eigenlijk niet het cijfer 2000 is, maar wel een aanduiding van “zó goed dat het eigenlijk alleen maar in de toekomst zo goed zal zijn”. Zelfs al is het jaar 2000 ondertussen al het verleden, maar de uitdrukking gaat al mee van in de jaren 80.

  En eigenlijk, feitelijk, als ik er hard over nadenk, heeft de reden waarom ik “homo” graag gebruik als negatieve term, ten gronde niets te maken met de homo’s die ik ken en gekend heb, maar veel meer met de klank van het woord: ik heb jaren lang het woord “degbo” gebruikt (courtesy of Dirk Gillis die in de klas naast mij zat vijftien jaar geleden), maar de twee o’s in “homo” maken het woord op zich nog veel grappiger.

  Ach ja 😀

  Kwestie van gradaties zeker? Iemand “idioot” noemen is in orde, “debiel” is al wat minder onschuldig en “mongool” is al helemaal politiek oncorrect, vermoed ik?

  Ik zal er in de toekomst wat meer op letten.

 4. Nog veel ambetanter is: het woord “homo’s” gebruiken als woord-zonder-betekenis en u dan realiseren dat ge tegen een homo aan het praten bent. Heb ik al meegemaakt, en ik kan het u vertellen: awkward, zeker omdat het zo nen toffe pee is en ik wou hem niet beledigen. Maar ik denk dat hij het wel begreep. Hoop ik 🙂

 5. @laurens: ik heb het een paar jaar geleden meegemaakt dat ik zwaar sarcastisch bezig was tegen een meisje over hoe de gehandicapten alle beste parkeerplaatsen inpikten en hoe schandalig dat wel allemaal was. Bleek dat haar zus mentaal gehandicapt was en dat ze ook zo’n sticker hadden voor de auto. Ouch 🙂

 6. mentaal gehandicapt kunnen normaal lopen hoor … 😉

  Wel grappig dat “homo” een algemene derogatoire term is geworden. Hier in Nederland krijg ik dat een enkele keer naar m’n hoofd geslingerd en ik heb dan de neiging om beleefd te vragen “Riept u mij soms?” Meestal vertrouw ik de gastjes echter niet en laat het dan wel uit mijn hoofd.

Reacties zijn gesloten.