Random thoughts

Als er een goedkope mac komt zoals de geruchten de ronde doen, dan zou ik er wel eens een durven kopen.

Wat zou er gebeurt zijn met Katia Polletin? Ik was daar heel erg lang zwaar verliefd op maar ze lijkt wel helemaal verdwenen. Of het zou moeten zijn dat ze architecte is geworden in Tirol, samen met haar echtgenoot Gerold Schneider houten huizen ontwerpt en daar zelfs heelder prijzen mee wint

Ik denk niet dat ik een nieuw fototoestel zou kopen, zelfs al had ik er het geld voor.

5 reacties op “Random thoughts”

  1. Hier van ‘t zelfde wat betreft dat fototoestel. Ik denk dat de D70 nog heel lang gaat meegaan. En had ik nog geen mac, dan was de kans inderdaad heel groot dat ik nearly-headless-imac zou kopen (sorry, ‘t is hier al Harry Potter wat de klok slaat).

Reacties zijn gesloten.