Disclaimer

Dàt is een disclaimer:

** WARNING: USE OF THIS ALPHA RELEASE MAY INFEST YOUR HOUSE WITH **
** TERMITES, ROT YOUR TEETH, GROW HAIR ON YOUR PALMS, AND PASTE **
** INNUENDO INTO YOUR C.V. RIGHT BEFORE A JOB INTERVIEW! **
** DON’T SAY WE DIDN’T WARN YOU, MAN. WE TOTALLY DID RIGHT HERE. **

Ik ben meer en meer onder de indruk van MediaWiki. Eén ding mis ik, en da’s beelden hernoemen.

Maar voor de rest: manneken dat is een wijs programma.

Een wiki-programma schrijven is hoegenaamd niet moeilijk, ik herinner mij dat ik er een paar jaar geleden één geschreven heb op twee nachten tijd terwijl ik op Louis aan het passen was toen hij in het hospitaal lag, maar om het zo proper te krijgen, met niet te weinig en vooral niet te veel features: chapeau.

Ik ga er nog een tijdje mee spelen, en er dan eens een artikel over presteren.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik ben ook al enkele maanden aan het spelen met media wiki, een ongelooflijk gemak om mee te werken. Er is zelfs een rss feed beschikbaar voor de recentste wijzigingen (misschien geen verrassing, maar ik heb het vrij laat ontdekt)

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.