Frustração

Ik heb het vandaag al een redelijk groot aantal keer gezegd, en ik ga het wellicht nóg een redelijk groot aantal keer zeggen: Grrr!

Gisteren en vanmorgen was mijn Outlook thuis naar de zak, en ik zal er nog een hoop opkuis aan hebben vanavond en vannacht.

Vannamiddag slaagde ik er maar niet in om een tekst van een bepaalde lengte op een wiki te posten, en slaagde Bruno er niet on om (onder meer) mij toegang te verschaffen tot Google Analytics-statistieken.

En ook vannamiddag, rond een uur of vijf, is heel Dreamhost op zijn gat gevallen. Een router–wat zeg ik? de hoofdrouter die ontploft is of zo.

Aargh! Machteloos! Niéts is daar aan te doen. Gisteren, toen mijn website traag ging, wist ik tenminste wat gedaan, en had ik het zelf wat in handen. Nu: niets! Geen helpdesk die helpt–ah neen, want die ligt ook plat naturlijk, en bovendien, wat kunnen ze méér zeggen dan “het werkt niet, en we zijn er zwaar aan bezig want ‘t is niet alleen uw domein maar nog zo’n 149.999 andere die ook plat liggen”?

Zucht.

Als ik nóg iets geïrriteerder ben dan anders, de wereld weet waarom.

boos dreamhost

2 reacties op “Frustração”

Reacties zijn gesloten.