Volzet!

Ah nondedju. Ik heb een nieuwe computerkast, en daar zitten twee USB-sleuven minder in dan op mijn vorige kast: vier in plaats van zes vroeger.

Op de computer op het werk zijn het er dacht ik acht op de kast vanachter, twee vanvoor, en bovendien USB-hubs in de twee monitors, en een USB-hub in het keyboard, al heeft die laatste wel niet genoeg stroom om zware dingen aan te hangen. Op het werk hangt er een keyboard, een muis, een geluidskaart, een scanner en een internettelefoon in, en heb ik dus stàpels ruimte over.

Thuis zitten mijn schamele vier poorten vol. Een muis, een scanner, een externe harddisk, en een fototoestelkabeltje. En dat is het.

Ik ga straks de computer een herbooten. Dan steek ik de harddisk op de firewire, en heb ik een poortje vrij om mijn tweede fototoestelkabeltje in te duwen. Maar ‘t is nog maar nipt.

Zucht: misschien eens een USB-hub kopen?

Zelfde verhaal bij de laptop trouwens: daar zou ik normaal gezien een muis en een DVD-speler en een lampje willen aan hangen, maar ik kan er maar twee van de drie in steken.

Zucht. Misschien eens investeren in bloetoef?

Geschreven al luisterend naar: Trance Induction – Electrickery – New Age Heartcore

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Het is helemaal vanachter de computer op de grond, en het is futzen en alles om er dingen in en uit te prutsen. En ik kan daar al zo moeilijk aan met mijn rug en alles… maar goed, voorlopig heb ik er de scanner uitgetrokken, ik kan nog wel een tijdje voort zonder.

  2. Ik heb zo’n Logitech Bluetooth muis, en ik ben er machtig content van. Ik mag alleen niet vergeten ze te laten opladen in de lader ‘s nachts, want anders is het gedaan met feesten na 2 dagen of zo.

    Enneh, waarom werkt het dekselse “Onthoud wie ik ben” checkboxje niet? *mopper*

  3. ‘t Is kak, ik weet het, dat onthoud-boxje. Ik zal er numeteen eens naar kijken.

    Mnah. Te lastig. Ik weet niet precies welk script ik vergeten includen ben.

    Maar binnen enige dagen komt het in orde, als ik op WordPress zal zitten 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.