Op het programma

Zeg, al met al heb ik niet te klagen hoor. ‘t Is wel al erger geweest. Mentaal dan, bedoel ik. Niet lichamelijk, uiteraard. Om te situeren hoe l’enfer c’est les autres in het algemeen Weltschmerz ik wel was op school: mijn boekbespreking van Huis Clos kwam neer op “schoon boek en al, shame about the happy end”. 🙂

Maar alla. Ondertussen blijven we bezig: over de middag afspraken gemaakt met de medische beeldvorming in Aalst. Enige miserie: ‘t is ‘s avonds om halfacht begod! Hoe ga ik daar ooit van terug geraken? En ook: ‘t is op 4 april. en Sandra is uitgerekend op 6 april!

En dat ik niet mag vergeten vanavond verslag van de vergadering van Gentblogt online te zetten. Met fijne zinsneden als “er volgt een korte maar hevige discussie over target="_blank" waarin Michel smadeloos het onderspit delft”. 🙂

En dat ik vanavond in de trekzetel denk ik eens het VPN ter hand ga nemen. En eens dringend werk maken van een event calendar terwijl Sandra haar rug aan het laten masseren is in Oudenaarde.

En ook eens In Ernst beginnen aan het geboortekaartje van nummer vier. Is al bekend: naam, geslacht, kleuren, peter, meter. Nog te weten: tekeningskes, datum, gewicht, lengte, kamer.

En ook eens onderzoeken hoe en waarom een DVD die ik op mijn living-Gerät opgenomen heb, niet in de DVD-speler of de computer van i. af te spelen geraakte.

En ook, à propos de pas grand chose:

Non Jef t’es pas tout seul
Mais arrête tes grimaces
Soulève tes cent kilos
Fais bouger ta carcasse
Je sais que t’as le coeur gros
Mais il faut le soulever Jef
Non Jef t’es pas tout seul
Mais arrête de sangloter
Arrête de te répandre
Arrête de répéter
Que t’es bon à te foutre à l’eau
Ou que t’es bon à te pendre
Non Jef t’es pas tout seul
Mais c’est plus un trottoir
Ça devient un cinéma
Où les gens viennent te voir
Viens Jef mais viens viens

‘t Is niet voor mij, ‘t is voor ne maat van mij. 🙂

Geschreven al luisterend naar: The Goons – The Mountain Eaters – Part two: The Louvre

6 reacties op “Op het programma”

  1. @david: yep, da’s zo’n beetje het roemloze compromis waar we op geëindigd zijn. 🙁

    Waarom niet? Bwoaf, er zijn veel argumenten, maar dat wordt alleen maar een welles-nietesspelletje. Zo van “ik zou het liever niet willen” “ja maar ik wil het wel” “wel, ik wil het niet” “en waarom niet?” “waarom wel?” “och toe gij denkt dat ge ‘t beter weet” “euh ja, ik weet het beter” “en wij zijn allemaal idioten of wat?” “nee, ik weet het gewoon beter” “ah zo dus wij zijn allemaal idioten”.

    Enzoverder, rinse & repeat. 🙂
    Ik ben al lang content dat er genoeg websites zijn waar ik zelf kan beslissen wat er wel of niet gebeurt. 😀

    …maar ik maak van de nood een deugd! Als er zo’n akelig vinkje is, dan mag er voor mijn part ook een vinkje zijn voor fixed width of niet-fixed width, en ook voor het lettertype, en de lettergrootte, en het contrast, en…

Reacties zijn gesloten.