Zelie op school

Ha, zes weken verder en er is nog een erenoot op Zelie’s rapport bijgekomen:

It's getting better all the time

Ondertussen heeft ze er twee weken kangoeroeklas op zitten, en ‘t is allemaal veel vanzelfsprekender dan het wel zou kunnen gelijkt hebben (cfr. alhier en alhier).

Ze heeft er al sudoku gedaan, en sokoban, en ze hebben er al gefilosofeerd—al is dàt eigenlijk nog niet echt voor haar leeftijd: op de vraag “kan een lelijke mens mooi zijn vanbinnen” had ze heelder theorieën over wassen aan de binnenkant. 🙂

O ja: en ze schaakt tegenwoordig ook. Ik heb ze eventjes wat geholpen een paar dagen geleden, en dat was eigenlijk bijzonder wijs. Spijtig dat er vandaag geen tijd meer was om een schaakbord te kopen: ik zou graag mee leren schaken.

3 reacties op “Zelie op school”

 1. Ik heb hier nog een handgesneden schaakbord staan die jij in de tijd versmaad hebt. Van Christo. (De andere, niet die) Uit Bulgarije, Veliko Turnovo.

 2. Hallo, Ik ben Margaret Ho, en ik ben van Sint-Jan Berchmanscollege in Diest.
  Ik zit nu in mijn laatste middelbaar, en we moeten een eindwerk maken.
  Ik heb “Hoogbegaafdheid” gekozen voor onderwerp en als
  probleemstelling: “Getalenteerd genie of sociaal geïsoleerde weirdo?”.

  ik heb hier gelezen dat uw dochter momenteel in de kangoeroeklas zit op school. Daarom wil ik vragen of ik u mag interviewen ivp met de kangoeroeklas: hoe is het in het praktijk? Wat doen de kinderen in de kangoeroeklas?…

  het zal heel leuk zijn als u mee zal helpen!
  u mag me altijd contacteren via email: margarettsz1023@gmail.com

  Alvast bedankt!
  MVG
  Margaret ho

Reacties zijn gesloten.