Zonder woorden

Browser

Browser2

Pas op, voor de rest werkt het wel perfect en gaan we het uiteraard druk gebruiken hoor. šŸ™‚

update: het werkt helaas niet perfect: importeren via CSV uit Outlook zet all uuraanduidingen verkeerd. Leuk hoor: ik zit nu met 1250 afspraken in mijn Google Calendar, en daarvan staan er 1250 precies 15 uur te vroeg in de kalender. Alles in bulk aanpassen is geen optie zeker?

Browser3

update2: en nu ligt het er helemaal uit. Tja. Zouden ze daar bij Google niet een firma kennen die hun zou kunnen leren hoe om te gaan met veel traffiek op hun servers?

Geschreven al luisterend naar: Iron Maiden – Killers – The Ides Of March

9 reacties op “Zonder woorden”

  1. Geloof me, als er mensen zijn op deze aardbol die weten hoe ze vreselijk veel traffiek/requests moeten bolwerken, dan zijn het die van Google. Je hebt er geen idee van wat voor dingen die mannen uitsteken. En ja, soms lopen dingen mis. Remember toen gmail mainstream ging? Ook heleboel probs geweest, maar intussen allemaal netjes weggewerkt.

    Om maar paar voorbeeldjes te geven: die kerels hebben de nagenoeg snelste malloc() etc implementatie geschreven die beschikbaar is, om hun services toch maar draaiende te kunnen houden. Als ge het beter kunt, ‘k zou gaan solliciteren mocht ik van u zijn. Ken enkele mensen die bij Google werken, en ‘k zou er geen probleem mee hebben daar ooit ook aan de slag te kunnen šŸ˜‰

  2. Bemerk het mooie “beta” icoontje šŸ˜‰

    En tja, dat ‘t enkel in FF werkt is logisch hĆ©: de meeste developers ontwikkelen hun website eerst volgens de standaarden zodat ‘t werkt in FF en passen later allerlei smerige hacks toe om ‘t in IE werkende te krijgen šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.