Autofictie

Misschien moet ik in het vervolg bij dingen die ik schrijf er maar meteen bij zetten “neen, dit heeft geen betrekking op u — u daar, die zich aangesproken voelt”. 😀

Ik ben op elk gegeven ogenblik op het werk met pakweg tien verschillende dingen bezig, en na het werk met een resem consultancy-achtige zaken, en met het project, én met dingen die ik voor mezelf doe, en met allerlei vrijwilligerswerk.

Dus als ik me ergens over opwind, dan is dat zeer vaak ofwel een amalgaam van verschillende zaken, ofwel iets dat ik uitgevonden heb maar dat zou kunnen gebeurd zijn, ofwel iets dat al een eeuwigheid geleden gebeurd is en dat ik nu, in tempore non suspecto, uit mijn legioen drafts opvis.

Dat ge ‘t maar weet hé. Als Brusselmans dat mag, mag ik dat ook, nè.

Geschreven al luisterend naar: The Ramones – Ramones Mania – Chinese Rock

2 reacties op “Autofictie”

Reacties zijn gesloten.