Fuck

Ik ging vanmiddag even de stad in gaan, eten halen.

Mijn portefeuille nodig, dus.

Mijn portfeuille, die maar op twee plaatsen kan zitten: ofwel in de zak van mijn jas, ofwel in mijn rugzak.

Mijn portfeuille, die noch in jaszak, noch in rugzak zat.

Crapovitch.

Gisteren was het zeer warm en overbevolkt op het werk, ik heb een trein vroeger genomen om thuis verder te doen.

Brussel-Noord > Gent-Sint-Pieters: portefeuille võór mij op het tafeltje gelegen, en ik heb zelfs niet geslapen. Bij het uitstappen heb ik hem zéker meegenomen, ik kijk altijd of ik alles mee heb. Het was warm, ik had mijn jas wel mee maar niet aan, mijn rugzak zat wel op mijn rug.

Gent-Sint-Pieters > Gent-Dampoort: portefeuille niet boven gehaald. Jas is uit gebleven, rugzak is aan gebleven.

Gent-Dampoort > huis: rugzak aan gehouden, jas in fietstas gestoken.

En nu is mijn portefeuille nergens meer te bekennen. Logischerwijs zou het ding in mijn rugzak moeten zitten, waar ik het samen met mijn leesboek en oorkussen gestoken heb toen ik van de trein stapte in Gent-Sint-Pieters, maar het zit er in.

Ofwel ben ik gegauwdiefd, ofwel iets anders.

Dedju.

Ik heb alvast een aangifte gedaan bij de NMBS.

Dedju.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.