De kleine dingen

Drie utilities heb ik waar ik echt bijzonder tevreden van ben, en die me nog zeer regelmatig verrassen met nuttige nieuwe features.

Avant Browser, mijn hoofdbrowser op het werk, doet sinds een paar versies iets handigs met zijn tabs: terwijl de pagina laadt, verschijnt er een progress bar in de tab, en als de pagina-inhoud in een tab veranderd is en je hebt die nog niet gezien, dan wordt de titel onderlijnd. Handig.

FeedDemon, mijn feedreader, heeft ook weer een nieuwe versie uit, met onder meer een fix voor deze bug die mij al een tijd het leven zuur maakte:

Fixed: When the IE7 beta is installed, selecting “Open in new tab” from the context menu in FeedDemon’s browser opens the page in a new tab and a new window

En ik heb net een ongelooflijk handig iets ontdekt in Directory Opus, mijn Explorer/Verkenner-vervanger: als je een beeld in je clipboard staan hebt en je doet ctrl-V in een Directory Opus-venster, dan schrijft hij het beeld weg in die directory. Idemditto met tekst, daar maakt hij dan een tekstfile van. On-ge-bloederig-loof-lijk handig.

Geschreven al luisterend naar: Michel Sardou – Les Grandes Chansons Sardou – Vladimir Ilitch

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.