Leve Tom Boonen!

Op zoek naar meer over zijn groene-en-gele-trui-dubbelslag: terechtgekomen op zijn hoogsteigen dagboek van de Tour.

Groots! Machtig! Respect! en ook wel appaus!

Leve Boonen! Want zeg nu zelf, hoe schattig is dit niet?

Wil ik nog eens wat vertellen? Het hartje is van mijn helm verdwenen. De fabrikant van onze helmen zag dat niet graag. Die had liever dat de hele ploeg met smetteloze dingen reed. Ik was de eerste om daar iets op te tekenen en de rest begon er een hobby van te maken die dingen ook vol te krabbelen. En het is niet omdat ik Tom Boonen ben dat ik meer ben dan de rest. Maar ik heb ze allemaal toch een beetje liggen, op mijn manier. Ik heb dat hartje met die pijl door aan de binnenkant van mijn helm getekend. Daar kan niemand iets op tegen hebben.

Geef die mens een weblog!

Geschreven al luisterend naar: Johnny Cash – American V – A Hundred Highways – A Legend In My Time

5 reacties op “Leve Tom Boonen!”

Reacties zijn gesloten.