Proper

Zeg van Diddl wat je wilt, maar hun website-team is redelijk au fait als het opt-in en bescherming van de persoonlijke gegevens en kinderen en zo betreft:

Beste ouders,

vier weken geleden heeft uw kind zich op www.diddl.nl geregistreerd. Aangezien uw kind nog geen 14 jaar is, hadden wij uw toestemming gevraagd voor het opslaan van zijn gegevens. Wettelijk gezien is het zo, dat wij nog eens voor alle zekerheid na vier weken, om de bevestiging van uw toestemming moeten vragen.

Mocht u met het opslaan van de gegevens van uw kind in onze databank nog altijd akkoord gaat, klikt u dan alstublieft op de volgende link. Let u er alstublieft op, dat de bevestiging voor het opslaan alleen via deze link en niet per e-mail mogelijk is.

http://www.diddl.nl/appgen/index.php?cl=depesche&cp=home&cmd=commit_level2&nid=…

Volgende gegevens van uw kind zijn momenteel bij ons in de databank opgeslagen:

Voornaam: Zelie
Naam: Vuijlsteke
Straat en huisnummer: …
Postcode en woonplaats: …
Land: België
Geslacht: Meisje
Geboortejaar: 1999

Na een succesvolle bevestiging van de link blijft uw kind nog steeds geregistreerd op www.diddl.nl.

Als u uw toestemming niet bevestigd, zullen wij na nog eens vier weken de gegevens van uw kind uit onze databank moeten wissen. Uw kind kan dan niet meer alle bereiken van de Kaaspeetsch gebruiken, behoudt daarbij wel de kleine registratie, waarvoor geen persoonlijke gegevens opgeslagen hoeven te worden.

Vriendelijke groeten

Uw Diddl-team

Netjes.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. fantastisch, nu weet ik ook hoe het eraan toegaat op tinternet wanner Basil volgend jaar aan zijn verkenningstocht zal beginnen…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.