Reis

Ik zou nog eens naar Londen willen gaan. Musea doen. V&A, British, Science, Natural History, Imperial War. Een rondleiding van de onbekende metro.

Zonder kinderen wel.

Volgend jaar misschien eens. In november of zo. Londen is wijs in november.

Of eigenlijk, eens naar de familie in Newcastle gaan. Familie die ik nog nooit gezien heb, van die hele verre familie: mijn grootmoeder aan vaders kant, die haar moeder, die haar zus, daarvan de kleinkinderen.

En dan zouden we ook nog altijd met alle kinderen en vrienden dan wel familie met hún kinderen naar de Verenigde S van A moeten gaan, mobilhomegewijs.

En nog eens terug naar Ieland.

En…

Maar voorlopig dus niet. Voorlopig gaan we naar de Ardennen, “een verblijf van twee nachten voor twee personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en inclusief één avond viergangen diner en één avond zevengangen diner”.

Ik weet welke nieuwjaarscadeaus te geven, zeer zeker.

7 reacties op “Reis”

  1. Niet echt ter zake, maar je blog is perfect leesbaar opeen blackberry. De wonderen van technologie (en programmeren).
    7 gangen verorberen lijkt me een wonder van eetkunst gezien de homo spaiens maar 1 maag heeft.:-)

  2. Een blog OK, maar wat is dit man? Zit jij je privé-leven voor de mensen uit te leggen. Commentaar op de media-gebeurtenissen, politeik, maatschappij enzo .. dat zijn bijdragen, maar wtf :s

    Mjah, ‘t is uw volste recht, alleen heb ik nog nooit zo’n onnozele zever gelezen op zo’n professioneel uitziend blog … ik bedoel, de blog is er … de inhoud nu nog.

Reacties zijn gesloten.