Mijn hoofd

Bij hoge uitzondering had ik werk naar huis meegenomen.

En net vanavond beslist Anna om tot halfelf wenend wakker te zijn. Anna is ziek namelijk: bronchitis en oorontsteking. En haar tandjes komen ook uit.

Ik kon niet verhuizen naar ergens anders wegens VPN nodig, en Sandra kon niet met Anna in onze koude kamer gaan zitten ook. Naarmate de kwartieren full-time maximum volume krijsen voortschreden kreeg ik het alsmaar moeilijker om mijn concentratie te behouden, en toen mijn copy-pastefunctionaliteit het weer eens begaf op de computer (ik steek het op Firefox, ik heb dat regelmatig), was ik klaar om accidenten te doen.

Gnn. Ik zou geen thuiswerkende zelfstandige met-kinderen willen zijn.

3 reacties op “Mijn hoofd”

  1. Ik kan u zeggen: het is verdekke niet simpel. Soms ben ik gewoon blij dat ik bij een klant zit, gewoon al om deftig te kunnen doorwerken.

    En dan heb ik (nog) maar 1 kind. 😀

    Maar het went wel hoor. Ik heb een periode gehad dat ik het niet meer zo zag zitten (zeker omdat ik voorlopig nog geen aparte werkruimte heb in huis), maar het is kwestie van instellen (en afspreken met vrouw)… Alhoewel: een wenende baby heeft aan afspraken en instellingen weinig boodschap. 😀 Gelukkig is mijn dochter een braafke. 😉

  2. @Inferis en Michel: inderdaad niet makkelijk, maar het went. Ik werk op een soortement podium en dat helpt enigszins om af te schermen. Wat nog beter gaat werken is het atelier dat we in de tuin hebben verbouwd. Nog een hangmat en het is de perfecte werkruimte 🙂

Reacties zijn gesloten.