Ik spreek chinees

Specialisten schrijven elkaar mails waar buitenstaanders soms wel eens niets van snappen.

Het fijne aan mijn werk nu is dat ik me kan inwerken in zaken waar ik anders zelf nooit iets van zou snappen. En dat heeft dan als gevolg dat ik mails kan schrijven die voor mezelf-twee-weken-geleden complete gobbledygook zouden geweest zijn.

Zo van

Voor zover ik het zie, zou het helemaal mogelijk moeten zijn om zwonk te maken die uit schmirzwinkle en blorfspeegle bestaan, op voorwaarde dat het mogelijk is om blorfspeegle (of beter, plootz) in kweerzels een grubble mee te geven…

In KazBarf nu zie ik plok/plik-knopjes staan bij de inhoud van kweerzels , maar ik weet niet of er rekening mee kan gehouden worden bij de generatie van zwork. Kan dat?

Dus dat ik iets in deze zin heb (…) waarbij de volgorde binnen het schmirzwinkle bepaald wordt in KazBarf (en dus een eventuele nummering op zwork of in de KLD automatisch gebeurt).

Great stuff. 🙂

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. @Christiane: nee hoor, de kloof wordt niet groter.

    Het gaat om mails die voor alle betrokken partijen wel degelijk betekenis hebben, en de kloof tussen twee groepen mensen wordt in dit geval echt wel kleiner.

    Een goeie vergelijking is dat je als consultant op korte tijd genoeg zou moeten leren over tuinieren om met tuiniers te spreken, of over slangen om met herpetologen om te gaan—zonder dat je in algemeenheden of platitudes of lange omschrijvingen moet vervallen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.